Promo for Comedy Box Club

En tilbakepostet post får dere i dag, etter en travel tid. Posten er skrevet i juni, men oppfører seg som om den er skrevet 11. mai, samme dag som vi var med Chi for å lage film og reklameplakater for hennes nye konsept: Comedy Box club.

I Rogaland har det i lengre tid vært Humorfestivalen som har hatt kontrollen over Stand up-virksomheten i distriktet. De har hatt sin vilje og sine meninger, men det er Chi-Chi Ton som har gjort jobben, og nå i fjor fikk hun nok og brøt ut av samarbeidet. Våren 2013 har det derfor ikke vært arrangert klubbkvelder verken i Stavanger eller Sandnes, eller andre steder i Sør-Rogaland. Det er for galt. Vi komikere er derfor veldig glade for at Chi-Chi gir jernet. Det står respekt av Humorfestivalen og hva folkene der har fått til, jeg opptrer gjerne for dem igjen, men de har ingen rett til å legge begrensninger for neste generasjon komikere. Vi vil selvsagt gjøre tingene på vår måte. Chi har vært veldig flink til å ta vare på komikere på alle nivå, og få oss til å føle oss verdsatt, hun har også lagt ned en langt større innsats enn hun får betalt for, så det hadde vært veldig synd om hun hadde trukket seg helt ut, slik hun en stund truet med. Hennes oppofrende innsats har gitt henne en veldig sterk lojalitet blant komikerne i distiktet, og også ellers i landet, så når hun trommer sammen et nytt konsept, stiller vi alle sammen opp og applauderer: Dette blir dritkult.

De andre som skulle være med på å lage reklameplakat og film var Harald Ellingsen, Andre Hageseter, Bjarte Gudmunstad, Olav Halvorsen og David Pickett. Vi møtte alle sammen opp i Stavanger for fotograferingen. Ideen var å lage en parodi på filmen «Men in Black». Vi skulle være «Comedians in Black». Og det var vi. Kledd i svart dress og slips, solbriller som trailersjåfører og romvesendrepere, og Comedy box komikere.

Comedy Box Club har egen facebook-side. Der ser der mange av bildene som ble tatt. Dere får også informasjon om hva som skjer, har skjedd og vil skje. Vi begynner å opptre fra høsten av, Sandnes, Stavanger, Bryne og Ullandhaug. Da er det bare å komme. Vi er like morsomme som vi alltid har vært!

Jeg har skrevet en mer detaljert post om hva som skjedde denne dagen på Helt grei blogg.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Filed under Fester, reiser og møter

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s