Stand up på Rick’s 13. og 15. april

Det er nye humoristiske datoer på Rick’s. Onsdag 13. og fredag 15. april skal jeg være en av fem komikere på Rick’s. De andre er Olav Haugland, Rune Lothe, Christopher Schjeldrup og Bjørn Daniel Tørum. Som vanlig har Stand up Bergen satt sammen et sterkt lag.

Christoffer er gamlefar i huset, enda han er fire år yngre enn jeg, han har etter hvert stått oftere på scenen enn på sitt eget stuegulv, og kommer til å bringe showet stødig i havn som konferansier. Rune har jeg hatt sansen for siden jeg så ham første gang, samtidig ergrer han meg litt ved at han bruker mange av de samme virkemidlene som jeg, og noen av dem bruker han bedre. Olav er den nyeste av oss, men han har veldig rask progresjon, og utmerker seg også ved å være en veldig likandes fyr også privat. Bjørn Daniel Tørum er hovedattraksjonen, han er importen som kommer sist og skal toppe det hele.

Showene begynner 2100 (onsdag) og 2030 (fredag), dørene åpner begge dager klokken 2000. Billetter koster 130 kroner, og for det får du 2 timer artig, ny humor!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Filed under Stand up

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s