Bombeevakuering på Flesland

Morgennyhetene melder i dag at Bergen flyplass Flesland er evakuert fordi det er funnet en koffert med mulig sprengstoff. Kanskje hadde det vært bedre å evakuere kofferten?

Oppsummering

På ny ser det ut som virkeligheten overgår oss humorister. Bomben var en ekte bombe, plassert der av forsvaret som skulle bruke den under øving.

Kanskje burde forsvaret få samme strenge behandling som en hvilken som helst person som skal bruke en bombe under øving, og reise på fly med den? Kanskje burde sikkerhetsvaktene på flyplassen få seg en skikkelig smekk for å slå storalarm uten å undersøke ordentlig hva dette er for noe? Man kunne jo forvente at de hadde visse muligheter til å finne ut av hvem kofferten tilhørte, og fått en forklaring før hele flyplassen ble evakuert. I timevis.

Eller kanskje skulle vi bare godta som før, at flysikkerhet er helt sykt, at der ringer man heller direkte til Oslo og får bombehund og ekspertise til å fly over for å undersøke, for så først etterpå å finne ut at det var forsvarets. Og så skal liksom alt være greit?

Hallo? Skulle det ikke være håp om at også dem som bestemmer over ting ser at det må gjøres noen grep her?

 

 

 

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Filed under I nyhetene

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s