Stand up Bergen, 10. og 12. mars

Som nevnt skal jeg opptre på Rick’s 10. og 12. mars. De andre komikerne er nå klare, og har forresten vært det en stund. Det er Rune Lothe og Thomas Anthun Nielsen fra Stand up Bergen, det er to av dem som kanskje jobber mest med Stand up av oss, og de bruker begge to mye av tiden sin på å finne ut hvordan de skal bli bedre komikere, og hvordan de skal få flere jobber. De er også flinke til å skaffe seg det, noe vi andre, litt latere også nyter godt av noen ganger. Som komikere har de en vidt forskjellig stil, som begge står godt til hver deres personlighet, som også er vidt forskjellige.

Konferansier er Nils Ingar Aadne, en av de morsomste jeg vet, og en av de stand up komikerne som kan få meg til å le ufrivillig. Sigrid Bonde Tusvik er en av undergrunns kvinnekomikerne som har drevet det lengst, snart er hun kanskje ikke engang undergrunnskomikere. Begge disse to tar turen over fra Oslo, og er så vidt jeg vet i stallen til Stand up Norge. Nils Ingar Aadne skal altså være konferansier, og Sigrid Bonde Tusvik er den som topper plakaten, og kommer inn sist og får alle til å le skikkelig til slutt.

Det kommer til å bli en morsom kveld, to ganger. Onsdag begynner showet klokken 2100, fredag klokken 2030. Det lønner seg å kjøpe billetter på forhånd, eller å komme tidlig, for det blir lett utsolgt. Billettene koster 120 kroner, inkludert avgift. Velkommen!

http://www.standupbergen.no/?vis=483

http://www.standupbergen.no/

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Filed under Stand up

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s