Velkommen til blogg og show!

Dette er bloggen til enkeltmannsforetaket Eivind Salen. Den kommer til å bli vedlikeholdt etter hvordan det går med foretaket (og med bloggen), og hvordan det går med meg. Det er den femte bloggen som ramler ut av hovedblogen, En helt grei blogg, etter som jeg har funnet ut at jeg trenger blogger som er mer rendyrkede. Kanskje vil jeg senere finne ut at jeg trenger noe annet, eller at jeg ikke trenger noen ting. Her er den i alle fall, til glede og opplysning.

Og den første gleden og opplysningen som vil bli postet, er at Stand up Bergen starter opp igjen på onsdag, og at jeg skal være med. De andre som skal være med er Tor Inge Ulveseth og Pål Rønelv, gamle kjenninger fra Stand up Bergen, Doffedutten som konferansier, gammel kjenning han også, selvsagt, og finnen Tomie Walamies som hovedattraksjon (ved siden av oss). Omtrent samme gjengen opptrer også på fredag, bare at da byttes Walamies ut med Stavangermannen Hans Morten Hansen, den morsomste undergrunnskomikeren i Norge.

Jeg tar en pause fra manusskrivingen for å skrive dette blogginnlegget (og et tilsvarende på hovedbloggen). Det begynner klokken 2100 på onsdag (dørene åpner 2000) og 2030 på fredag (også da åpner det 2000). Program og omtale finner dere her for onsdagen og her for fredagen.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Filed under Stand up

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s